perjantai 28. maaliskuuta 2008

"Pientä iltapalaa"

Näitä herkkuja meillä ei olekaan pitkään aikaan syöty. Lempeän tulisia tortilloja, täytteenä tällä kertaa maustettua broilerin jauhelihaa, juustoraastetta, salaattia, raejuustoa, tomaattia, raakaa sipulia ja vielä paprikaa. Komeuden päälle vielä loraus Sweet Red Chili Salsaa.


Lämmitämme juustoraasteella kuorrutetun tortillakuoren mikrossa ja sitten vain latomaan täytteitä päälle... Mutta, kuinka täytän tortillan "oikein"? Siis että sen saa vielä kiinni, reunat ulottuvat keskeltä päällekäin eikä tortilla näytä pizzalta jossa on ylisuuri määrä täytettä? En ole vielä keksinyt ratkaisua mutta onneksi se ei vaikuta makuun.

Suuri nautinto odottaa... "hieman" sotkuista mutta herkullista!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Câmera Digital, I hope you enjoy. The address is http://camera-fotografica-digital.blogspot.com. A hug.

Anonyymi kirjoitti...

Heip!
Huomasin ettet ole päivittänyt pitkään aikaan, onhan kaikki hyvin :)
Hyvää vappua!!

Aurinkotuuli kirjoitti...

Tortillat ovat kyllä ihania! Löysin joskus Ruokatorstai-kirjasta ihanan tortillakuoriohjeen. Kannattaa kokeilla joskus, ovat vaivan arvoisia.

Paula kirjoitti...

Tex Mex -ruoat on aivan älyttömän hyviä!