lauantai 8. maaliskuuta 2008

Broilerin rintaa padassa

Tarvitset:
- 4 broilerin rintapalaa
- pala juuriselleriä
- pala palsternakkaa
- muutama porkkana
- 200g vihreitä papuja (pakaste)
- vettä
- 3 rkl kanafondia
- suolaa
- 2 rkl soijakastiketta
- 3 rkl tomaattipyrettä
- peukalonpään kokoinen pala tuoretta inkivääriä
- 2dl ruokakermaa
- 100 maustamatonta tuorejuustoa
- currya
~ 20 kpl erilaisia pippureita

Kuori ja pilko suikalemaisiksi juurekset laita ne pataan, mausta raastetulla inkiväärillä, currylla ja suolalla. Lisää pataan vettä kunnes juurekset juuri ja juuri peittyvät, mausta vielä soijalla, kanafondilla, pippureilla ja tomaattipyreellä, sekoita hyvin. Poista kanapaloista nahat, leikkaa ne kahteen osaan luineen päivineen paista pannulla kunnes pinta on saanut hieman väriä ja nosta kanapalat pataan kasvisten päälle. Laita pata uuniin 200°C noin 45 minuutiksi. Lisää sitten pavut, kerma ja tuorejuusto, jatka paistamista vielä puolisen tuntia. Tarjoa riisin kanssa.

Kanapalat voisi toki laittaa pataan kokonaisinakin mutta meillä eivät mahtuneet... vaikka syömme kahdestaan, tulee ruokaa laitettua melkoisen suuria määriä. Useimmiten laitamme sitten yli jääneet herkut valmiina annoksia pakastimeen otettavaksi vaikkapa evääksi töihin. Valmiit annokset helpottavat kummasti arjen pyörittämistä koska kummatkin teemme kolmivuorotyötä ja aina ei ehdi tehdä ruokaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, taisinpa olla vähän hätäinen, kun poistin linkin... mistähän koodin saisi suoraan uudelleen laitettavaksi ? En löytänyt kuin uudelleen liittymisen sitelta...

Anonyymi kirjoitti...

No nyt pitäisi taas olla laatikoiden kunnossa.