perjantai 1. helmikuuta 2008

Kadonneen Currymajoneesin metsästys

Muutama vuosi sitten kaupasta sai vielä Saarioisten valmistamaa Currymajoneesia, vai lukiko lasipurkin kyljessä Currykastike - en ihan tarkkaan muista. No kuitenkin, kyseinen herkku toimi loistavasti meillä ainakin grillileipien välissä, broilerin lisäkkeenä ym. Mutta sitten ykskaks, purkki hävisi kaupan hyllyiltä! Otin Saarioisille yhteyttä ja kuinka ollakaan, valmistus oli lopetettu koska tuotteelle ei ollut riittävästi ostajia. Pieni valikoitunut käyttäjäjoukko ei kai tuonut tarpeeksi voittoa.

Sen jälkeen olen yrittänyt etsiskellä hyvää reseptiä oman currykastikkeen valmistamiseksi mutta en ole löytänyt vielä sellaista joka vetäisi vertoja tuolle valmiille herkulle. Olen kokeillut valmiita currykastikeaineksia, lisännyt siihen ananasmehua, majoneesia ja mausteita mutta ei, ei toimi.

Löytyisikö teiltä keneltäkään apua tähän herkkupulmaan?

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jaahas, selvisi sekin mysteeri. Olen etsinyt tuotetta hyllyiltä itsekin. Harmi. Täytyy sitten alkaa kehitellä jotain korviketta.

Anonyymi kirjoitti...

Saarioisen ruishampurilaisen välissä taisi olla currykastikepussi, vähänhän se on mutta sitäkin herkumpaa kun kerran saa.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt en ole varma olisiko tämä samanmakuista tai tuon suuntaistakaan, mutta meidän perhe on aivan rakastunut Hesen paprika-curry-majoneesiin.

Puputar kirjoitti...

Pakko siis hakea kaupasta parit ruishampurilaiset =)

Joo, meilläkin syödään tuota Hesen kastiketta - se on kyllä hyvää mutta ei kuitenkaan aivan samanlaista kuin Saarioisten valmistama.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Meillä ei kyseistä currymajoneesia ole maistettu, mutta majoneeseista oma suosikkimme on Öljypuun chilimajoneesi ja valkosipulimajoneesi. Sitä ei valitettavasti löydy ihan joka paikasta mutta Öljypuu nettisivuilta löydät paikat josta kyseistä majoneesia on saatavila. Suosittelen kokeilemaan, sillä se on todella hyvää ja sopii monen ruuan lisukkeeksi..

Anonyymi kirjoitti...

Heinzilta löytyy myös lasipurkista curry sauce, jossa mukana mm. ananasta.

Puputar kirjoitti...

Täytyy kokeilla noita Öljypuun juttuja, näyttää löytyvän tuolta Kauppahallilta.

Heinzin kastiketta olen joskus syönyt, mutta se ei ole parhaimmillaan lämmitettäessä juuri noiden grillileipien välissä. Taitaapa kastikkeessa olla mukana myös hieman banaania, jos en ihan väärin muista, ei oikein minun makuuni.

Kiitos taas hyvistä vinkeistä - metsästys jatkuu =)