torstai 8. marraskuuta 2007

Pippurista broileria uunissa



- 3-4 marinoituja broilerin rintaleikettä
- 1 prk herkkusieniä
-1 prk Creme Cuisine Pippuria

Lisäksi villiriisiseosta

Poista rintaleikkeistä nahat ja tee niihin muutama suht syvä viilto pintaan, jotta tuo pippurisen cremen maku "imeytyy" paremmin lihaan. Laita broilerit uuniastiaan jaa kippaa herkkusienet sekaan. Kaada pakkauksesta marinadi astiaan ja levitä vielä Creme Cuisine tasaisesti päälle. Paista uunissa 200°C noin tunti, riippuen broilerien määrästä ja koosta. Tarjoa villiriisiseoksen kanssa.

Hieman myöhäistä Halloweenille mutta ruoan väri on kohdallaan =). Oli se kyllä hyvääkin. Marinadista sai sopivasti curryn makua ja tuo hapan pippurinen creme kruunasi koko systeemin. Jos herkkusienet eivät maistu, sekaan sopii loistavasti myös porkkanat. Itse olen joskus käyttäny valmiiksi kypsytettyjä babyporkkanoita. Tai miksei molemmat, sekä sienet että porkkanat, herkkua!

Ei kommentteja: