lauantai 6. lokakuuta 2007

Kanapizza

Pizzan pohja on tehty valmiista pizzajauhoista pakkauksen ohjeen mukaan. Pohjan päälle levitin "tomaattikastikkeen" jossa on:

- 1dl ketsuppia
- ½dl chilikastiketta
- 4 valkosipulinkynttä
- 2tl oreganoa

Pizzan täytteenä on broilerin filesuikaleita jotka maustoin currylla, broilerimausteella, citrus grillimausteella sekä muutamalla kierroksella chili explosionia. Lisäksi ananasta, kuutioituja tomaatteja ja mietoja jalapenoja. Mietoja jalapenoja siksi että maustakin voi nauttia ilman että muistoksi jää vain polte suuhun. Paistoin pizzaa uunissa 225°C noin 25 min ja valmista tuli.

Pizzasta tuli sellainen sopivasti tulinen, maku ei kuitenkaan jäänyt taka-alalle. Pizzan kaveriksi sopii hyvin raikas salaatti raejuustolla ja juomaksi lasillinen kylmää maitoa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kaalilaatikko-reseptistä! Eilen tein ja oli taivaallisen hyvää. Paitsi että korvasin meiramin eri mausteilla johtuen siitä että meiramia en muistanut ostaa.. ja valkosipulia lisäsin, kun sitä pitää lisätä joka ruokaaan ;)
Tätä tullaan tekemään kyllä vielä monet kerrat meillä! Kaunis kiitos.

Puputar kirjoitti...

Ole hyvä Arja, kiva kuulla että maistui =)