maanantai 1. lokakuuta 2007

Maanantaina Jauhelihakeittoa

Välillä täytyy nauttia ihan perusruoasta, jauhelihakeitosta. Tavalliseen tapaan sopassa on perunoita, keittojuureksia, jauhelihaa ja tietysti sipulia. Keitto on maustettu kokonaisilla maustepippureilla, lihaliemikuutiolla, Maggin Yrttikimppu Fondikuutiolla ja aromimausteella. Jauhelihaan laitoin ruskistamisen aikana vähän jauhelihamaustetta.

Tuosta aromimausteesta vielä - itse käytän
Ryytihyppysen aromimaustetta . Siinä ei ole niin paljon suolaa kuin noissa kaupan tarjoamissa versioissa, joten sitä on mukava käyttää antamaan ruoalle lisämakua (eikä suola maistu ensimmäisenä...). Googletin huvikseni aromisuolan ja ensimmäisenä minulle tarjottiin linkkiä Pastanjauhantaa blogiin, josta löytyi juttua kyseisestä mausteesta. Ei ehkä enää "muotimauste", mutta kannattaa kokeilla, ainakin noita vähäsuolaisia versioita.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Haluaisimme kutsua Sinut testaamaan uutta ruokaan keskittyvää verkkopalvelua foody.fi:tä ennen sen avaamista isommalle joukolle. Palvelu auttaa mm. tuomaan suomalaisia ruokablogeja tutuksi. Jos olet kiinnostunut, käy jättämässä sähköpostiosoitteesi www.foody.fi -osoitteessa.

T:Foodyn kehitystiimi