keskiviikko 5. syyskuuta 2007

Kuvaton päivitys

Kuinka ollakaan, juuri digiaikaan siirryttäessä vanha tv:mme sanoi työsopimuksen irti, lauantai-iltana. Tämän viikon olemme yrittäneet metsästää uutta töllötintä, mutta tarjonta on aika kehnoa sillä televisiot ovat menneet kaupaksi pikavauhtia, jopa esittelykappaleet on myyty. Hyvällä tuurilla löysimme eräästä kotimaisesta postimyyntifirmasta meille käypäisen version mutta sitä joutuu sitten odottelemaan viikon verran. On muuten uskomattoman hankalaa löytää oikeanlainen tv tuosta digi-hdtv-analoginen vs. digitaalinen - viidakosta.

Odotellessa olen yrittänyt keksiä jos jonkinlaista tekemistä mutta näinkin tv:stä riippuvaiselle ihmiselle kuten minä, tehtävä tuntuu mahdottomalta. Neulerintamalla on hiljaista, koska olen tottunut neulomaan sohvalla istuen tv auki. Nyt tuntuu pelkästään tyhmälle töröttää sohvalla ja yrittää neuloa... ei onnistu, on liian hiljaista. Edes radio ei auta. Asiaa tarkemmin pohdittuani totesin senkin että neuloessani en kovinkaan tarkasti edes seuraa mitä tv:ssä tapahtuu vaan keskityn neulomiseen. Tottumusten orja siis.

Ensimmäistä kertaa ikinä olen tänä kesänä yrittänyt kasvattaa parvekkeella tomaatteja mutta kun eletään syyskuun alkua, ne ovat edelleen raakoja. Missä vika? Viime viikolla toin pari "koekappaletta" sisälle kypsymään ja tänään niissä oli niin hyvä väri että pääsi maistamaan. Tomaatillehan se maistui ja nyt pitäisi kerätä loputkin pois ennenkuin hallayöt iskevät. Mutta kehtuuttaa, pitäisi tehdä ja parveke pitäisi siivota mutta ei viitsisi. Jotain positiivista sentään, tuli kyllä hyvä mieli kun sai maistaa omia tomaatteja =).

Johtuukohan tämä viitsimättömyys kenties loppuvasta lomasta? Ensi viikolla pitäisi nimittäin mennä takaisin töihin kesäloman jälkeen. Plääh.

3 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Hei Puputar! Kiitos avustasi :) Otin kyllä ne ohjeet sieltä ringsurfin sivuilta, mutta en edes niiden avulla enää onnistu saamaan laatikkoa sivuille. En kerta kaikkiaan ymmärrä mihin koloon se pitäisi tunkea. Joskus sivusto ei herjaa siitä että mallia ei olisi voitu tallentaa, mutta itse laatikko ei silti ilmesty minnekään. Jos mahdollista voisitko laittaa mulle sun html.koodista sen pätkän johon olet ujuttanut laatikon (vaikka s-postiin hmkantol@gmail.com). Onnistuisikohan se sitä kopioimalla vaikka pohjat on erilaiset?

Anonyymi kirjoitti...

"Harhailin" sivuillesi sattumalta ja aivan ihania -kotikäyttöisiä- ruokajuttuja löysin:) Kerrankin löytyy ohjeita, joiden raaka-aineet yleensä löytyy kotoa eikä tarvitse etsiä täällä maalaispitäjässä etnistä kauppaa!
Tulen varmasti vierailemaan sivuillasi uudemman kerran ja nyt lähden kokeilemaan munakasta.

Puputar kirjoitti...

Hanna - laitan sinulle mailia. Kiitos Merja kivasta kommentista =).