perjantai 7. syyskuuta 2007

Lämpimiä voileipiä



Pitihän sitä eilen illalla alkaa vielä herkuttelemaan kun saatiin uusi töllötin olohuoneen nurkkaan. On se kumma miten miten olo on onneton ilman moista kapistusta! Uuttaa valtavaa tv:tä katsellessa oli mukava herkutella lämpimillä voileivillä. Tällä kertaa lämmitettävinä oli ruis- ja kauraleipää. Teen leiville ensin "tomaattikastikkeen" pohjalle, sekoitan nuo aineet tasaiseksi ja levitän leiville. Valkosipulin oi tietysti jättää pois jos se ei ole mielestäsi hyvää, mutta me pidämme siitä joten laitan yleensä reilusti.

- ~1dl ketsuppia

- 2 valkosipulinkynttä murskattuna

- 1tl oreganoa

Tällä kertaa leivät saivat täytteeksi hienonnettua metwurstia, pieniä ananaspaloja ja tomaattia. Päälle vielä kerros juustoraastetta ja ripaus oreganoa. Paistoin uunissa 225°C noin 10min. Minun mielestäni maistuu parhaalle kylmän maidon kanssa!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Minä innokkaana koitin liittyä ruokablogi-rinkiin ja epähuomiossa kirjoitin sähköpostiosoitteen väärin enkä pääse sitä korjaamaan, tulee koko ajan aikakatkaisu. Elikkä oikea sähköpostiosoitteeni on
katariinankeittio@hotmail.com

vahingossa kirjoitin katariinankeittiossa, niin kuin blogin nimi on!

Anonyymi kirjoitti...

Niin en saa enää laitettua ko. url:ää, vaikka se siis on oikea vaan sähköpostiosoite tuli vahingossa väärin, kuten tuossa äsken kirjoitin, voitko auttaa? Haluaisin mielelläni tulla mukaan rinkiin, kiitos =)

Puputar kirjoitti...

Hei Katariina! Korjaan tuon mailiosoitteesi heti kun vainpääsen sivuille... siellä taitaa olla jumi. Mukaan pääset kuitenkin heti kun tuo boksi löytyy blogistasi. Tervetuloa!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos avustasi! Juu boksi löytyy blogistani =)