sunnuntai 16. syyskuuta 2007

Ostoksia

Nämä langat odottavat että villapaidat joskus valmistuvat... Harmaasta Mambosta on tarkoitus tulla uuden Novitan ensimmäisellä ohjeella palmikkolaukku ja kaulaliina. Jos onnistuvat hyvin niin ajattelin tehdä samanlaisia äipälle ja siskolle joululahjaksi. Eihän vielä ole liian aikaista aloittaa?

Valkoisesta Bambusta on suunnitteilla sormikkaat jossain vaiheessa, sekin projekti jäänee ensi keväälle. Mutta eihän sitä talvella tarkenekaan ohuissa käsineissä, joten ei kiirettä sen asian kanssa.

Äiti oli Jyväskylässä joillain koulutuspäivillä ja kaupungilla kierrellessä oli bongannut Anttilasta Mambo-tarjouksen. Sain puhelun että paljonko tarvitsen sitä pitkää neuletakkia varten. Pakko oli tunnustaa että nyt ei yksinkertaisesti ole varaa sijoittaa niin paljon lankoihin kun se mokoma tv meni uusiksi, niin äitipä osti tyttärelle takkilangat... "kun sinä kuitenkin tykkäät neuloa", oli kommentti. Kyllä äidit ovat ihania, kiitos =). Sen verran täytyy kuitenkin malttaa enkä hae lankoja ennenkuin paidat ovat valmiit - muuten taitaisi tulla pari ufoa tuonne korin pohjalle.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa eksyin sivullesi mutta en varmasti viimeistä kertaa.
Ja nam, ruokaohjeet näyttää tosi hyviltä, ainakin kaalilaatikko pääsee työn alle ens viikonloppuna :)

Puputar kirjoitti...

Kiitos Arja =)