lauantai 8. syyskuuta 2007

Tulinen kebab-pizza



Pizzan pohja on tehty valmiista pizzajauho-seoksesta paketin kyljessä olevan ohjeen mukaan. Pohjan päälle tein tomaattikastikkeen johon laitoin tällä kertaa

- 1 prk (70g) tomaattipyrettä
- saman verran chilikastiketta
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 tl oreganoa

Valkosipulin voi toki jättää pois jos ei maistu. Olen huomannut että nuo kaupan kebabsuikaleet ovat aika "pliisuja", sen takia olen käyttänyt chiliä ja jalapenoja aika reilusti. no, me pidämme hyvin maustetusta, jopa tulisesta ruoasta. Tomaattikastikkeen päälle kerros juustoraastetta ja sen päälle pizzan täytteet:

- 150g kebabsuikaleita
- 2 kuutioitua tomaattia
- 1 pieni sipuli puolikkaina renkaina
- 1 prk ananaspaloja
- jalapenoja maun mukaan

Näiden päälle vielä juustoraastetta sekä oreganoa. Paistetaan uunissa 225-250°C noin 20 min. ja sitten herkuttelemaan! Kannattaa tosin odottaa että pizza on hieman jäähtynyt ettei suu pala... ahneuksissani olen polttanut kieleni tässä useammin kuin kerran.

Ei kommentteja: