maanantai 10. syyskuuta 2007

Sormikkaita

Ensimmäinen työpäivä takana ja ihan niinkuin arvelinkin - nopeasti siihen taas tottuu kunhan asiat palautuvat hiljalleen mieleen. Eväänä oli siis sitä kanakeittoa, joten kaivellaanpa arkistoja noiden neulottujen töiden osalta.

Keväällä tein meille kummallekin sormikkaat lämmittämään käsiä keväthangille. Sormikkaat on tehty Nalle Colorista, joustin 2,5 ja muu osa 3 sukkapuikoilla. Ohje löytyi Novitan sivuilta. Alkuperäisessä mallissa oli pörröreunukset mutta en niitä sitten kuitenkaan halunnut. Olisikohan mieheltä mennyt uskottavuus jos hän olisi lähtenyt pörrösormikkaissa ostoksille =)?Kutenkin, lankaa kului alle 100g/pari ja oli aika nopeat tehdä vaikka aluksi pelkäsin että tuo sormien vääntäminen olisi tuskallista. Tuosta vaaleanpunaisesta langasta sain tehtyä itselleni lisäksi sukat ja lankaa on yhä jäljellä pieni määrä.

Villapaitaprojekti on edelleen kesken mutta valmistuvat kuitenkin. Omasta paidasta on tällä hetkellä valmiina takakappale ja hihat, miehen paidasta takakpl ja 1½ hihaa. Hitaasti mutta varmasti...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit sormikkaat täälläkin!

Puputar kirjoitti...

Kiitos Villanne!